4Easysoft Screen Recorder

De beste software om de video/audio op pc vast te leggen

4Easysoft Screen Recorder legt video vast die op uw computer wordt afgespeeld, inclusief 4K. Videoconferenties, video-tutorials, gameplay en andere gratis video's die u wilt opslaan, kunnen worden opgenomen met deze software voor het vastleggen van schermen. Wanneer u uw bureaublad vastlegt, heeft u de mogelijkheid om het geluid van de video's zelf op te nemen of uw stem of beide soundtracks op te nemen. Bovendien kunt u met 4Easysoft Screen Recorder het telefoonscherm opnemen. Belangrijkste kenmerken: 1. Leg elke video op uw computer vast. 4Easysoft Recorder is een professioneel video-opnameproduct. Het is veel krachtiger dan downloaders, waardoor u meer gegevens kunt opslaan, zoals gamegeschiedenis, videosessies en films. U kunt alleen de camera vastleggen en speciale vorm-, spiegel- en rotatie-effecten toepassen tijdens het vastleggen van video's. Het is ook mogelijk om de systeemaudio of individuele stemmen op te nemen met behulp van de microfoonstem. 2. Markeer de muiscursor naar wens. Bij het maken van een videopresentatie is deze functie vooral handig. U kunt de muisaanwijzer markeren om uw acties op het scherm duidelijker te volgen. 3. Spiegel telefoonopname. Op dit moment kan 4Easysoft Screen Recorder u helpen om de inhoud op het scherm van uw iPhone of Android-apparaten comfortabel op te nemen. U hoeft alleen maar 4Easysoft Screen Recorder te starten en uw mobiele telefoon via WLAN met uw pc te verbinden. Voor Android-apparaten kunt u uw Android-telefoon aansluiten met een USB-kabel. De functie maakt het gemakkelijk om handleidingen of videozelfstudies op het telefoonscherm te maken.

Veranderingen: New release.

Minimum eisen: Intel® or AMD processor with 2 GHz or faster; 4 GB RAM or more

Besturingssysteem: Win2000,WinXP,Win7 x32,Win7 x64,Windows 8,Windows 10,Windows 11,WinServer,WinOther,WinVista,WinVista x64

Programma-URL: https://www.4easysoft.com/screen-recorder/

4Easysoft Screen Recorder screenshot

...

Speciale toestemmingen

The trial version of MySoftware can be freely distributed over the internet in an unchanged form.

EULA

End-User License Agreement (EULA) LICENSES: Shareware IMPORTANT--READ CAREFULLY This is a legal agreement between you, the end user, and 4Easysoft Studio, the developer of the program ("4Easysoft"), regarding your use of 4Easysoft products ("Software"). By installing the Software, you agree to be bound by the terms of this agreement.

Read more