Airplane Sunset Landing ScreenSaver

Het vliegtuig is landing in de zonsondergang. De vorm is zo duidelijk in het

Landing onderstel is bereikt de grond miljoenen spatten boven zijn gestegen. De vliegtuig zonsondergang Landing. Het is zonsondergang. Geweldig uitzicht! De grote gele bal van de zon is al bezig met verdwijnen achter de horizon, sluit het bijna alle van de hemel. De laatste zonnestralen van de dag zijn alles achter kleuren in roodachtige kleur, het ziet er prachtig. Het vliegtuig is landing in de zonsondergang. De vorm is zo duidelijk in het warme licht van de laatste stralen van deze dag. Het vliegtuig ziet eruit als een grote zwarte vogel. Het is de landing en als onderstel is het bereiken van de grond miljoenen voor splashes boven zijn gestegen. Hij beweegt snel naar de enorme zon bal verre in de verte en het schijnt dat de zon ziet er nog groter nu. De dag is bijna voorbij, nacht is op de veranda.

Veranderingen: New Release (x64-x86)

Minimum eisen: Intell or AMD (x64-x86)/Video 64 Mb/15 Mb HDD space/Any Display,Monitor,HD,TV,Panel,Plasma,Projector

Besturingssysteem: WinXP,WinVista,WinVista x64,Win7 x32,Win7 x64,Windows 8

Programma-URL: http://7art-screensavers.com/airplane-sunset-landing.shtml

Video: http://www.youtube.com/watch?v=Kq74S4jPxGw

Airplane Sunset Landing ScreenSaver screenshot

...

Speciale toestemmingen

This product can be freely distributed through the Internet. To publish it on a CD, please contact us at 7art-screensavers.com

EULA

============================ SOFTWARE LICENSE AGREEMENT ============================ 7art-screensavers.com ScreenSavers and Live Animated Wallpaper LICENSE: * THIS ScreenSaver is a free software. You may install this program and use it for your pleasure. * All copyrights to THIS ScreenSaver are exclusively owned by 7art-screensavers.

Read more