Frontype

Real-time typen tutor en halfdoorzichtige virtuele toetsenbord op het scherm

Frontype is niet zomaar een Typing Tutor. We hebben niets tegen het typen van docenten, maar ze nemen te veel tijd. In plaats van lessen, doe je gewone werk en het type nog steeds sneller en sneller. Zelfs nu bent u klaar voor blind typen. Je gelooft het niet. Laten we eens check it out! Het enige wat je hoeft te doen is om over een beetje psychologische barrière voor echte blind typen te bereiken. Blind typen zonder te typen docenten Je weet hoe een circus jongleur verschilt van ons? Hij gebruikt zijn perifeer zicht. Denk je dat het is een lange weg om deze vaardigheid te leren? Nee, perifere visie is een inteelt zin. Het werd ontwikkeld in de leeftijd bij het primitieve mensen gestreden om te overleven. Perifeer zicht op sommige punten hoger is dan de centrale visie, bijvoorbeeld, in reactie op beweging, en dat is precies wat we nodig hebben. Het enige dat we hoeven te doen is aan de perifere visie te gebruiken om het toetsenbord lay-out te leren en een goede motorische reacties te ontwikkelen. Vergeet het toetsenbord. Er is geen toetsenbord helemaal. Er zijn slechts je gedachten en vingers. Bedenk eens wat het zou zijn als een muzikant niet denken aan de melodie, maar die vinger gebruiken om de toets te drukken. Hetzelfde geldt voor het toetsenbord. Tot slot hebben we niet kijken naar de muis om de cursor te verplaatsen. Geef uw vingers meer vrijheid en ze zullen de juiste manier om de toetsen in te drukken te vinden. Kijk front. Type. Frontype!

Veranderingen: AltGr key fixed in some exotic layouts. Frontype Metod "5 Easy Steps to Touch-typing" added as ReadMe file.

Minimum eisen: Windows XP, WinVista, Windows 7, Microsoft .NET Framework

Besturingssysteem: WinXP, WinVista, Win7 x32, Win7 x64

Programma-URL: http://frontype.com/

Frontype screenshot

...

My personal experience on the development of touch typing using Frontype Method.

Speciale toestemmingen

This product can be freely distributed through the Internet. To publish it on a CD, please contact info@frontype.com

EULA

NEXTUS® Frontype™ software license agreement. Please read this agreement carefully. The Frontype™ software is licensed, not sold. By copying, installing or using all or any portion of the Frontype™ software you accept all the terms and conditions of this agreement. You agree that this agreement is like any written negotiated agreement signed by you.

Read more