ModusDoc Portable

Catalogiseerder data documenten, bestanden, hyperlinks, programma's, mappen

ModusDoc - cataloger van de gegevens, bedoeld om documenten te organiseren, bestanden, hyperlinks, programma's, mappen en aantekeningen, als een database voor snelle en gemakkelijke toegang tot hen. De database bestaat uit een tafel ModusDoc groepen en tafel inzendingen. Groepen verschijnen in twee tabbladen en index boom, en de boom wordt automatisch gegenereerd! Filtratie-systeem (selectie), gelegen direct boven de tabbladen en groepen op elk veld in de tabel entries, kunt u gemakkelijk en snel de informatie vinden die u wilt. De groep kan worden samengevoegd documenten (zoals ingevoegd en verbonden - de link) sneltoetsen, die de documenten, links naar internetbronnen die relevant zijn voor documenten en programma's vertegenwoordigd in de groep, maar ook snelkoppelingen naar mappen en aantekeningen gemaakt. Link (snelkoppeling) voor een en hetzelfde object (document, programma, map, ...) kunnen gelijktijdig worden gepresenteerd in verschillende groepen. Beperkingen op de aard van de bestanden in de database ModusDoc niet, zullen alle objecten die worden geactiveerd door te dubbelklikken op of via het menu 'Start' ook worden gestart vanuit de cataloger ModusDoc dubbelklik op de plaat of de knop op de werkbalk. U kunt toevoegen aan de database ModusDoc alle documenten, snelkoppelingen, mappen, gewoon drag-and-muis met de desktop, menu 'Start' of via de dirigent. U kunt de hyperlink de geselecteerde tekst, e-mailberichten, de catalogiseerder ModusDoc maakt automatisch de juiste vermeldingen (links of noten). U kunt ook alle objecten in de map met vermelding van de map in het dialoogvenster! Objecten worden geschreven naar de cataloger ModusDoc kan op lokale stations en op verwijderbare media en netwerkshares. ModusDoc kunt een onbeperkt aantal databases met ertussen te schakelen via een speciale tabel of lijst in het menu [Bestand]. Elke database kan individueel geconfigureerd worden: verborgen kolommen herschikt, nieuwe.

Veranderingen: Field ! (mark) can now contain an image (icon). Program now remembers sorting when you exit. Other enhancements. Fixed revealed inaccuracies and errors.

Minimum eisen: At least 13 MB of disk space

Besturingssysteem: WinXP,WinVista,WinVista x64,Win7 x32,Win7 x64,Win2000,WinServer,Win98,WinME,Windows 8

Programma-URL: http://www.modus58.net/modusdoc/index.html

ModusDoc Portable screenshot

...

Speciale toestemmingen

The distribution of the software can be freely shared over the Internet and using any media.

EULA

ModusDoc © 2006-2013 Valery Krasnov www.modus58.net/modusdoc/index.html info@modus58.net LICENSE AGREEMENT Your use of this software constitutes acceptance of the terms of this license agreement. All rights to ModusDoc Portable (hereinafter referred to as SOFTWARE) are reserved to the author, Valery G.

Read more