Owl Commander

Uil Commander is een complete oplossing voor het beheren van bestanden voor

Uil Commander is een complete oplossing voor het beheren van bestanden voor Windows Computer. Het is gemakkelijk te gebruiken en krachtige applicatie is ontworpen voor gebruikers van alle niveaus, van nieuwe gebruikers, zelf niet-comfortabel met Windows Verkenner te voelen en te ervaren gebruikers die behoefte hebben aan een krachtige bestandsmanager, bieden alle benodigde middelen. Tientallen, zo niet honderden, file managers voor verschillende besturingssystemen herhalen allemaal hetzelfde oude benadering van de file manager-2 paneel, command line en het is allemaal. We natuurlijk niet willen beperken goed je-precies, als op de desktop je al je documenten en boeken, met Owl Commander opent u het vereiste aantal van de panelen en hebben ze in uw bestelling. Dit is niet het eind-loon dat u hebt vier tafels tegelijk, en je kunt vrijelijk schakelen tussen hen afhankelijk van wat je nodig hebt op het moment! Dat is het paradigma van de vier bureaus (desktop's), geïnitieerd door Owl Commander. Nou ... Het boek kan worden gesloten en op de plank, kan de map verborg ... Nou, als je je hele bureaublad met folders, boeken en papieren in een week of een jaar willen? Ja, in het normale leven is dit een ernstig probleem. Maar uw Uil commandant lost dit probleem eenvoudig, snel brandt de huidige set van de werkruimte. Met Uil Commander je niet een ZIP-, FTP-manager en tools voor het reinigen van harde schijf nodig hebben, allemaal in hebben, klik je op en we zullen alles voor u doen. Neem Uil commandant niet kopen in een keer - de tijd zodat u 30 dagen gratis te gebruiken - slechts downloaden, installeren op uw computer en krijg een gratis 30-dagen plezier! Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw suggesties en verzoeken - die zich voordoen, omdat de ideale ongrijpbaar als de horizon, maar met u, kunnen wij streven naar het ideaal.

Veranderingen: Improvement of desktops system. Improvement of parallel file operations. As usual few small improvements.

Minimum eisen: Windows computer , 4MB on HDD

Besturingssysteem: WinXP,Win98

Programma-URL: http://www.owlcom.biz

Owl Commander screenshot

...

Speciale toestemmingen

This product can be freely distributed through the Internet. To publish it on a CD, please contact admin@owlcom.biz

EULA

OwlCom SOFTWARE (TM) END USER LICENSE AGREEMENT Owl Commander(TM) Software License Agreement for Owl Commander(TM) Standard Edition IMPORTANT- PLEASE READ CAREFULLY: BY CLICKING ON THE "ACCEPT" BUTTON BELOW, YOU (EITHER ON BEHALF OF YOURSELF AS AN INDIVIDUAL OR ON BEHALF OF AN ENTITY AS ITS AUTHORIZED REPRESENTATIVE) AGREE TO ALL OF THE TERMS OF THIS END USER LICENSE AGREEMENT ("AGREEMENT") REGARDING YOUR USE OF THE SOFTWARE.

Read more