Puzzle Myth

Een total nieuwe wending aan een klassiek puzzelspel.

Een total nieuwe wending aan een klassiek puzzelspel, Puzzle Myth is een verslavend spel voor de hele familie. Vul het moziek met mooie stenen en vind manieren om afbeeldingen op stenen te combineren om verschillende bonussen te krijgen. Streef naar meer punten en geniet van de het spel met verbazende moazieken en special gemaakte afbeeldingen. De moeilijkheid van de levels loopt geleidelijk op en er zijn genoeg tips en hints om jet e helpen. Iedere keer zal je nieuwe mogelijkheden ontdekken om de stenen te plaatsen. Je mage en level zo vaak spelen als je wilt totdat je de best mogelijke manier hebt gevonden om het mozaiek te vullen. De aardigheid van het spel komt ook door de fantastische afbeeldingen: de stenen lijken op stukjes geslepen glas en je hebt gegarandeerd plezier als je ze op het mozaiek plaatst.

Veranderingen: The game has been localised to the following languages: French, German, Dutch, Portuguese, Spanish and Italian.

Minimum eisen: DirectX 7.0 or better

Besturingssysteem: Win98,WinME,WinXP,Windows2000

Programma-URL: http://www.puzzlelab.com/myth

Puzzle Myth screenshot

...

EULA

Puzzle Myth - PRODUCT LICENSE INFORMATION NOTICE TO USERS: CAREFULLY READ THE FOLLOWING LEGAL AGREEMENT. USE OF THE SOFTWARE PROVIDED WITH THIS AGREEMENT (THE "SOFTWARE") CONSTITUTES YOUR ACCEPTANCE OF THESE TERMS. IF YOU DO NOT AGREE TO THE TERMS OF THIS AGREEMENT, DO NOT INSTALL AND/OR USE THIS SOFTWARE.

Read more