Turtle Swimming Coral Reef ScreenSaver

De heldere kleuren van de schildpad zijn geweldig en het contrast met helder

Schattig onderwater schildpad uit de blauwe oceaan. Schildpad zwemmen over koraal rif. Een prachtige onderwater schildpad is zwemmen zo diep in het blauwe oceaanwater en bevalt het oog. Het is ongelooflijk helder en zo langzaam over het koraalrif beweegt op de zeer bodem van de Oceaan. Het water is gestage en zo duidelijk dat elke beweging kan worden gezien. De schildpad beweegt langzaam en gemakkelijk, dat het is zelfs het verrassen overwegend haar gewicht. De heldere kleuren van de schildpad zijn geweldig en het contrast met helder blauwe kleur van het water. Het is ongelooflijk dat dergelijke kleuren zijn gemaakt door de natuur. Echte meesterwerk dat is zo leuk om naar te kijken!

Veranderingen: New Release (x64-x86)

Minimum eisen: Intell or AMD (x64-x86)/Video 64 Mb/15 Mb HDD space/Any Display,Monitor,HD,TV,Panel,Plasma,Projector

Besturingssysteem: WinXP,WinVista,WinVista x64,Win7 x32,Win7 x64,Windows 8

Programma-URL: http://7art-screensavers.com/turtle-swimming-coral-reef.shtml

Video: http://www.youtube.com/watch?v=9BNlpBViFDs

Turtle Swimming Coral Reef ScreenSaver screenshot

...

Speciale toestemmingen

This product can be freely distributed through the Internet. To publish it on a CD, please contact us at 7art-screensavers.com

EULA

============================ SOFTWARE LICENSE AGREEMENT ============================ 7art-screensavers.com ScreenSavers and Live Animated Wallpaper LICENSE: * THIS ScreenSaver is a free software. You may install this program and use it for your pleasure. * All copyrights to THIS ScreenSaver are exclusively owned by 7art-screensavers.

Read more