Wonderful Red Parrot Chatter ScreenSaver

Enorme stroom van het levensenergie mondt uit in u als u deze prachtige natuur

Enorme stroom van het levensenergie mondt uit in u als u deze prachtige natuur raken. De geluiden deze prachtige wezens volslagen zijn echt prachtig. Er is iets in hen fascinerend en de kleuren zijn verrassend licht. Je kijkt naar de vogel en kan niet blijven glimlachen. U ziet, de glimlach is over uw lippen en je voelt je aangeraakt. Ziet u, de papegaai zeker probeert te zeggen iets, om over te brengen van haar gedachten? Heel interessant zijn om te raden wat er in de geest is het? Als u nu uw ogen sluiten en gewoon het geratel van de papegaaien en andere vogels luisteren kunt u proberen om te veronderstellen dat u in sommige exotische, bijvoorbeeld plaatsen Australië. Fancy er het vinden van jezelf? Het is zeker de moeite waard. Zou u het eens te raken de vogel? Enorme stroom van het levensenergie mondt uit in je als je dit prachtige kind van aard aanraken.

Veranderingen: New Release (x64-x86)

Minimum eisen: Intell or AMD (x64-x86)/Video 64 Mb/15 Mb HDD space/Any Display,Monitor,HD,TV,Panel,Plasma,Projector

Besturingssysteem: WinXP,WinVista,WinVista x64,Win7 x32,Win7 x64,Windows 8

Programma-URL: http://7art-screensavers.com/wonderful-red-parrots-chatter.shtml

Video: http://www.youtube.com/watch?v=d8zJ7TYdcFg

Wonderful Red Parrot Chatter ScreenSaver screenshot

...

Speciale toestemmingen

This product can be freely distributed through the Internet. To publish it on a CD, please contact us at 7art-screensavers.com

EULA

============================ SOFTWARE LICENSE AGREEMENT ============================ 7art-screensavers.com ScreenSavers and Live Animated Wallpaper LICENSE: * THIS ScreenSaver is a free software. You may install this program and use it for your pleasure. * All copyrights to THIS ScreenSaver are exclusively owned by 7art-screensavers.

Read more